MEDIA CENTER > CARDTEK IN THE NEWS

18 February 2019

Ödeme Sistemlerindeki Yenilikler İsmi Değiştirdi, Cardtek “PayCore” oldu

2001 yılından bu yana ürettiği teknolojilerle Türkiye'nin öncü teknoloji şirketlerinden Cardtek, yeniden yapılanma süreci ve yurt içi ve yurt dışında başlattığı bir dizi atılım çerçevesinde marka adını değiştirerek “PayCore” adını aldı.

Yeni atılımlarla büyüme hedefi

Yeni bir vizyonla Türkiye’de büyümeyi, yurtdışına da inovatif ürünlerle yayılmayı hedefleyen şirket, MV Holding ve Revo Capital’den aldığı yatırımların yanı sıra 2018 yılında MT Grup ile birlikte yeni bir ortaklığa imza atmıştı. Cardtek yenilenme süreci kapsamında, Ocak ayında  “SoftPOS” çözümü için Samsung Electronics ve First Data Polonya ile iş birliği yaparak akıllı telefon ve tabletleri EMV uyumlu POS terminaline dönüştüreceğini duyurmuştu.

CEO Turgut Güney: Yeni bir yüzle teknoloji sahnesine çıkıyoruz

PayCore CEO’su Turgut Güney, dijital ödeme sistemlerinin popülerliğinin artması ve Cardtek markasındaki “card” bölümünün güncelliğini yitirmesi nedeniyle isim değişikliği kararı aldıklarını söyledi. Bir ödeme sistemleri şirketi olarak “PayCore” isminin kendilerini daha doğru ifade edeceğini düşündüklerini belirten Güney, “Türkiye ve dünya için yenileniyoruz. Yeni bir kimlikle, yeni bir yüzle teknoloji sahnesine çıkıyoruz” dedi.

Güney şöyle devam etti:

“Biz bu değişimi sadece bir isim değişikliği olarak tanımlamaktan ziyade, şirketimiz, çalışanlarımız ve paydaşlarımız için yeni bir dönemin başlangıcı olarak görüyoruz. 18 yılda elde ettiğimiz başarılarımızı, MT Grup ile oluşturduğumuz güçlü ortaklık yapımızla daha da ileriye taşıyacağımıza inanıyoruz. Yeni dönemde PayCore olarak hedefimiz, Türkiye’deki varlığımızı güçlendirmenin yanında yenilikçi ürünlerle yurt dışında daha fazla yol alabilmek.”

Ürün ailesinde yenilenme

PayCore gelecek dönemde “state of the art” kart ödeme sistemleri yönetim yazılımlarının yanı sıra, dijital teknolojiler, bulut ve ihtiyaca uygun dış hizmet modelleri ile global bir teknoloji şirketi olmayı amaçlıyor. Genel Müdür Güney, dünyadaki olağan üstü teknolojik gelişmelerin tüm yazılım dünyasını her gün değiştirirken finansal sektörü başta olmak üzere istisnasız tüm iş hayatını dönüşüme zorladığını belirtirken, üzerinde çalıştıkları ve çok yakında hayata geçecek olan yeni ürünleri hakkında çok heyecanlı olduklarını belirtti.

PREVIOUS NEXT

Social

Newsletter

Please subscribe to our newsletter to stay up-to-date on latest industry news and learn more about PayCore solutions.

Join our Newsletter